This is the Only Level – Too

skc3a6rmbillede-2010-03-12-kl-123407

Ah – som en direkte efterfølger til det sublimt irriterende ‘This is the only level‘ er der 100 procent flere “stages”, nye skarpe pigge og friske elefanter. Hvis det lyder rablende gakket, så er det det også, men kun fordi man styrer en cirkuselefant, og så fordi spillereglerne hele tiden ændrer sig, selv om banen forbliver komplet uændret. Man spiller nemlig på den evige “level 2”, mens spillet efter hver bane mobber en med, at nok er BANEN klaret, men der er endnu laaaang vej endnu til at gennemføre niveauet (level).

Og banerne? De skal klares nogle gange ved bare at vente i fem sekunder, andre gange løfte porten til udgangen med musen eller smække shift-tasten ned fem gange i træk.

Det er ligeså sadistisk som sublimt frustrende (bare rolig – der ER link til et walkthrough…), men begrænsningen giver grobund for et en ekstremt imponerende opvisning i spilmekanik, og hvor lidt der skal til for at ændre hele spillets “feel”.

Udvikleren bag – jmtb02 – står også bag meta-spil som det mere komiske ‘Achievement Unlocked‘ og ‘OBEY the Game’, som tidligere begge har beriget mine fredage.

Så happy rule-hunting, husk at mute musikken og god weekend 🙂

Prøv spillet her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s