This is a work of Fiction

skc3a6rmbillede-2011-04-15-kl-100645

og

skc3a6rmbillede-2011-04-15-kl-100900

Nej – det ligner ikke et spil, man bare MÅ kaste sig over og spille til ende vel?

Det abstrakte gådespil ‘This is a work of Fiction’ er i starten som at få hamret sit hoved ind i en mur, fordi der er stort set ingen hjælp. Alene bare at starte spillet kræver, at man lige tænker en smule anderledes.

Ideen bag hele gådespillet er, at man skal løse 20 gåder for at få adgang til 20 hemmelige filer, så hele spillet opbygger sit drive via en fortløbende konspirations-teori. Men det mest interessante ved spillet er, at det elsker at være superhemmeligt, mystisk og aldrig give ved dørene. I hver eneste gåde skal man selv regne ud, hvad målet og meningen er – eneste hjælp er, at man i bunden af skærmen får at vide, om man skal bruge mus eller keyboard, og hvilke færdigheder, man skal trække på.

Og selvom det lyder ekstremt avantgarde, så elsker jeg den form for mystik – at spillet på ingen måde giver ved dørene, og lidt ligesom både ‘Minecraft’ og ‘Sword & Sworcery’ lader spilleren tænke selv – i modsætning til flere af nutidens spil, der serverer løsningerne for nemt og konstant taler ned til sin spillers intellekt.

‘This is a work of Fiction’ kræver virkelig lyst og tid til eksperimentering, men så meget desto større føles belønningen, når man knækker spillets imponerende opfindsomme gåder.

God opdagelsesrejse og god weekend 🙂

Spil This is a work of Fiction her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s