ClickPlay 1-3

skc3a6rmbillede-2011-09-16-kl-135342

Overraskelser og eksperimentering er to helt fundamentale del af det gode og mere langtidsholdbare spildesign. Sæt altid et ganske klart mål, men prøv hele tiden på at variere vejen til målet, så spillet får liv og føles dynamisk.

Netop dette er spil som f.eks. Hoshi Saga Ringo mesterlige til, men så faldt jeg over ClickPlay-serien af spil, hvor ideen er næsten den samme, men gåderne blot mere elegante og gakkede.

I ClickPLAY-serien er stilen altid hold i rene gråtoner, og eneste mål i alle spillets mange gåder er at finde “play”-knappen og klikke på den med musen. Men når alle gåderne opererer efter deres helt egen logik, er man altid tvunget til at prøve sig frem, tænke kreativt og lege for at finde play-knappen.Som herover, hvor man skal samle play-knappen korrekt i boksen forneden (fra ClickPLay 2)

ClickPlay-spillene er tre overflødighedshorn af fede, skæve ideer, for opfindsomheden i gåderne er lattervækkende stor, og hvor mange måder den listige klik-knap kan gemme sig på er enorm. Og så er der tilmed tre spil i serien, så klik med og smil bredt over, at der findes så herligt krøllede hjerner i verden og inden for spildesign.

Godt klikkeri og god weekend 🙂

Spil ClickPLAY 1 her

Spil ClickPLAY 2 her

Spil ClickPLAY 3 her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s